Színpár Alkalmi- Esküvői méteráru

Itt a farsang és a báli szezon!

A selyemből készült ruhákra tüllök, muszlinok, csipkék kerülnek, hogy minél díszesebbek legyenek, kiemeljék viselőjét a forgatagból.

Tegnap nézegettem méterárus webáruházak kínálatát és szomorúan tapasztaltam, hogy sok a helytelen információ ezen a téren is.

De miről is beszélek?

Elsőként talán tegyük helyre az elasztikus és a rugalmas fogalom jelentését, mert ezt kevés helyen használják helyesen.

  • elasztikus az a tüll, melybe bele szövik, bele kötik a rugalmas szálakat. Ezáltal egy vagy mindkét irányban rugalmassá válik a kelme

  • rugalmas viszont lehet egy tüll akkor is, ha nincs benne a fent említett szál. Mivel nagyon vékony, finom fröccsöntött szálakból készül, amit meleg állapot szorosan egy más mellé helyeznek,melyek között kihűlés után egy maradó kötés jön létre. tehát a rugalmasságot az textúra kialakítása és nem egy + szál adja.

Az első anyagot a nylon harisnyához tudnám hasonlítani és általában verseny táncosok ruháinál, menyasszonyi ruháknál, fehérneműnél alkalmazzák.

A második változat talán a szúnyoghálóhoz hasonlatos és legismertebb, ma igen divatos ruhadarab amihez köthető a tütü, melyet ma már felnőttek is szívesen hordanak 

Ezekből aztán további számtalan változat létezik, matt és fényes felülettel, eltérő merevségben és vastagságban.

Ez így leírva viszont még kevés, ezek az infók úgy érnek valamit, ha a vevő vizuálisan tud hozzá kapcsolni képet, anyagot és ismeri tapintásra egyiknek, másiknak pontosan milyennek is kell lennie.

Ebben nyújt segítséget, a mindennapokban jó eligazodást, hasznos tudást a készülő új termékcsaládunk.

Ha te is szeretnél, már az első példányokból a lehető legkedvezőbb áron kapni?Kövesd bejegyzéseimet és hamarosan hozom a részleteket!

27516f8467601b5d4eb1c6245e7fe5dc 92 cropped-13084244_999842323415470_684045615_n.jpg

 

Karacs Judit

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!